ihaveanaddiction

Pole Dance!

Kategori: Allmänt

Idag var jag och min Mikaela och provade på Pole Dance! Vi är både dansare men hade aldrig testat!
Vi gick till Dancing Queen på Östermalm (Skeppargatan 28). Vi bytte om till våra short-shorts och sen kom in i en fräsch studio som har ett gäng stänger, så fick man ställa sig vid en stång o så började lektionen. En kort uppvärmning följdes av en genomgång av olika "passager" som är helt enkelt olika sätt att ta sig runt stången o snurra osv. Sen kom det roliga, snurrar där man häver sig upp på stången o "flyger" runt :)
Klassen var sjukt kul och läraren var erfaren och trevlig. Klassen slutades men en liten koreografi och under klassens gång fick man verkligen tid att testa och köra allt man hade lärt sig, vilket var faktiskt sjukt mycket för en klass på drygt en timme! Man får en helt ny respekt för dom som håller på med pole, det är jätte mycket teknik och extremt fysiskt krävande när man börjar göra lite svårare grejer.
Så det blir absolut mer pole dance för oss och jag skulle definitivt rekommendera det till alla som har någonsin funderat på att prova och vill bygga styrka men samtidigt ha j*#ligt kul!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: